Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

суботу, 22 квітня 2023 р.

Браян Трейсі. Зроби це зараз.

 

Завтра, 23 квітня, Всеукраїнський день психолога та Всесвітній день книги. Тому розповімо про цікаву книгу з психології та її автора. Браян Трейсі — канадсько-американський письменник із саморозвитку, оратор-мотиватор, підприємець, психолог.

Браян Трейсі народився 5 січня 1944 року в Канаді у небагатій родині. Батько був теслею, а мати вчителька. Сім'я емігрувала з Лондона в США, коли хлопчикові виповнився рік. А коли Браяну було дев'ять, помер його батько. Браян пройшов важкий шлях. Покинувши школу незадовго до закінчення, він влаштувався працювати на пароплав. Вісім років подорожував світом, побував більш ніж у вісімдесяти країнах на п'яти континентах. Декілька років хлопець працював на некваліфікованих роботах.

Ще з юнацтва його постійно цікавило питання: чому при рівних можливостях одні люди успішні, а інші — ні. Залишивши роботу чорноробочого, зайнявся продажами. Через 2 роки в віці 25 років він уже був віце-президентом.

Здобути вищу освіту майбутній легенді вдалося завдяки своїм блискучим здібностям. Він заслужив стипендію від знаменитого Колумбійського університету. Закінчивши навчання, Браян влаштувався на роботу «хлопчика на побігеньках» в брокерську компанію з зарплатою $12 на тиждень. В його обов'язки входило відзначати курси акцій і облігацій на дошці з котируваннями. Через п'ять років Браян Тейсі заробляв уже $1'000'000.00 на рік.

Браян Трейсі є головою та директором компанії Brian Tracy International, заснованої ним 1984 року в Ванкувері, Канада. Компанія дає консультації з питань лідерства, продажу, почуття власної гідності, мети, стратегії, творчості та психології успіху.

Браян Трейсі є професійним лектором, педагогом, консультантом і письменником.

В ході кар'єри Браян Трейсі провів понад 4500 семінарів по всьому світу для більш, ніж 500 компаній. Щорічно слухачами його семінарів з особистісного розвитку стає більше 400 тисяч чоловік, в число яких входять керівники та співробітники провідних компаній світу. У 1985 році він випустив семінар під назвою «Психологія досягнень» на аудіо-касетах, який пізніше став бестселером і перекладений 50 мовами.

Всі книги Брайана Трейсі створені для того, щоб вселяти в людей віру в себе, сприяти розвитку ділових навичок, сприяти саморозвитку і самореалізації кожного читача. Присвятивши своє життя консалтингу, бізнесу та маркетингу, ця людина як ніхто інший знає, як досягти успіху і працювати над собою. Купити книги Брайана Трейсі - значить отримати важливі і корисні знання для досягнення успіху в особистому житті і бізнесі.

159.9

Т66  

Трейсі, Брайан. Зроби це зараз : 21 чудовий спосіб зробити більше за менший час / Б. Трейсі ; пер. з англ. І. Савюк. — Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2016. — 112 с. — (Business MUST READ).

Книжку перекладено 40 мовами. Продано понад 1 200 000 примірників. Представлено результат більш ніж тридцятирічного вивчення проблем розподілу часу. Наведено 21 практичну пораду, які можна застосувати негайно!

Брайан Трейсі на прикладі свого життя доводить, що бути успішним можливо, причому в будь-якій сфері. Головне — навчитися правильно планувати свій час та організувати роботу, концентрувати увагу на найголовніших задачах, прагнути досягти найкращих результатів у всіх справах, визначати пріоритети, не лінуватися та взяти за правило доводити все розпочате до кінця.

Немає коментарів:

Дописати коментар