Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

пʼятницю, 28 січня 2022 р.

Гнучкі бренди.

 Бізнес стає більш глобальним, ринки – все більш безладними та швидко розвиваються. Ви керівник або власник бізнесу і розумієте, що маєте адаптуватися до нових умов, але, або надто зайняті й не маєте на то часу, або просто не розумієте, що саме потрібно змінити? Для вас добірка «Гнучкі бренди». Тут ви знайдете історії відомих брендів, які надихають на зміни, а також алгоритми як створити новий бренд, як зробити аналіз існуючого бренду і оновити його. А також як збільшити продажі вашого унікального продукту.

659

П24 

Педроса, Луїс. Гнучкі бренди : ловіть клієнтів, стимулюйте зростання та вирізняйтеся на ринку / Л. Педроса ; пер. з англ. А. Кучми. — Київ : Yakaboo Publishing, 2021. — 272 с. : іл.

У «Гнучких брендах» пропонується досвід створення світових брендів, який допоможе 1) швидко аналізувати своє оточення; 2) створити диференційоване та значуще позиціонування бренду; 3) втілити стратегію бренду в життя. Ви дізнаєтесь, як використати на свою користь «слабкі місця» конкурентів, а також вдосконалити те, що допоможе вашому бренду запам’ятатися та виділитися на ринку.

659

В44 

Вілер, Аліна. Ідентичність бренду : базові рекомендації щодо створення фірмового стилю / А. Вілер ; пер. з англ. О. Лобастової. — 5-те вид. — Київ : КМ-Букс, 2021. — 336 с.

Ознайомтеся з універсальним алгоритмом створення нового або ревіталізації існуючого бренду. Ви дізнаєтесь, як зміцнити впізнаваність бренду, посилити його диференціацію на ринку та створити яскравий фірмовий стиль. Виконання первинного аналізу, створення бренд-стратегії та стандартів бренду, розробка дизайну і власне запуск нового чи оновленого бренду — у книзі містяться практичні рекомендації щодо кожного з цих етапів. Ключові принципи брендингу, основні етапи створення бренду, практичні кейси. Понад 100 підтем, що доповнюються таблицями і діаграмами. 50 практичних кейсів з описом цілей, робочого процесу, рішень та отриманих результатів. Понад 700 ілюстрацій, присвячених взаємодії бренду з аудиторією. Більш як 400 порад і висловлювань експертів із брендингу, керівників компаній та гуру дизайну.

334

Л84 

Лунде, Нільс. Історія LEGO. Як цеглинки завоювали світ / Н. Лунде ; пер. з дан. О. Смерек. — Київ : Наш Формат, 2021. — 328 с.

Ця історія почалася зі скрути. У 1932 році Оле Кірк Крістіансен робив прасувальні дошки й сходи, але фінансова криза позбавила його заробітку. Тоді він із сином узявся виготовляти дерев’яні іграшки й назвав свою компанію LEGO — від данських слів на позначення «грати добре». Минуло 17 років, перш ніж з’явився її символ — пластмасова поєднувана цеглинка. А далі все закрутилося: масштабування, успіх, криза, кадрові зміни, відновлення, спад, крах 2004-го — і масштабне повернення тоді, коли всі прогнози вказували на кінець ери LEGO.

339

Ф51 

Філановський, Олексій. Карго-маркетинг і Україна / О. Філановський ; пер. укр. О. Журенко. — Харків : Фабула, 2021. — 144 с. — (#PROBusiness).

Ми живемо в країні, де переміг «карго-маркетинг» — маркетингу що спирається на міфи і фікції. Деяким бізнесам комфортно в обіймах цього культу, але рано чи пізно зіткнення реальності та міфології призводить до руйнівних наслідків. Олексій Філановський, відомий український маркетолог, на сторінках цієї книжки аналізує найпоширеніші бізнес-міфи і пропонує прості і прозорі методи та інструменти, що допоможуть налагодити справді ефективну роботу маркетингу. Друга частина книги присвячена філософським проблемам маркетингу — зокрема тому, як він створює цінність, що задовольняє запити споживачів і сприяє процвітанню компаній. Спираючись на фундаментальні засади засвоєння інформації, автор ділиться власним багатим досвідом будівництва успішних брендів. Третя частина книжки пропонує читачеві зазирнути в недалеке майбутнє за допомогою вже наявних трендів, що в найближчі десятиліття радикально змінять суспільство, споживання і ринки.

658

Б28  

Батирєв, Максим. Озброєння відділів продажів. Системний підхід / М. Батирєв, М. Лазарєв ; пер. укр. М. Козиренко. — Харків : Ранок : Фабула, 2021. — 288 с. — (#PROBusiness).

У цій книжці викладено науку успішних продажів — від збирання інформації про клієнта до післяпродажного обслуговування. Шість етапів, і кожен містить десятки аргументів на користь вашого продукту, вашої компанії, ваших продавців, плюс приклади з практики авторів. Це конструктор, з якого легко зібрати робочу модель вашої дистрибуції, і вона буде загальною для всіх співробітників. Бонус: посилання з книжки ведуть на вебпортал, на якому ви завжди знайдете оновлення й доповнення описаних тут інструментів.

Немає коментарів:

Дописати коментар