Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

суботу, 24 грудня 2022 р.

Мрії здійснюються.

         Мрії – це і є ми. Чи ми пам´ятаємо про що мріяли у дитинстві? Добірка книжок з фонду Тернопільської ОУНБ під назвою «Мрії здійснюються» про здійснення мрій, пошуки, подорожі і шлях до себе.

338.48

К85 

Кришень, Валерій. Проїду світ / В. Кришень ; оформ. Belka Studio. — Київ : Білка, 2021. — 224 c. : іл.

«Історія звичайного хлопця із невеличкого села на Полтавщині, який зміг здійснити свою мрію і об'їхати навколо світу»- такою могла би бути анотація до книги, яку ви тримаєте в руках. Але історія Валерія - це набагато більше, ніж просто здійснення мрії. Це вольовий та часто не простий шлях до неї через стандартну роботу у банку, одноманітні будні та нерозривне коло побуту. Як здійснити кардинальний поворот у житті, вивчити мови, зустріти приголомшливих людей та побачити цілий світ - про це і набагато більше розкаже автор, мотомандрівник, голова комісії по мототуризму при Федерації мотоциклетного спорту України та засновник власної школи мототуризму Валерій Кришень.

159.9

В54 

Вітале, Джо. Ключ. Як мати все, що забажаєш / Дж. Вітале ; пер. з англ. М. Кравцової. — Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2019. — 238 с. : іл.

Придивіться уважно. Бачите цей замок? Він тримає вас там, де ви не хочете бути. Бажаєте отримати ключ? Позбавитися внутрішніх обмежень і відчинити двері у світ можливостей та перспектив? Джо Вітале власним прикладом доводить, що ми здатні кардинально змінити свою долю та досягти більшого. Зараз він президент міжнародної компанії, першокласний менеджер, цілитель та автор усесвітньо відомих мотиваційних бестселерів. Та майже двадцять років тому йому не вистачало грошей навіть на їжу. Доки одного дня чоловік не зробив вражаюче відкриття. Яким тепер ділиться з кожним, хто втомився від власної духовної в’язниці та прагне суттєвих змін. Оновити тіло й позбутися зайвих кілограмів, придбати омріяну машину та отримати роботу мрії, вилікуватися від хронічних захворювань і нарешті стати іншою людиною — це реально. Джо Вітале допоможе вам подолати будь-які обмеження та відімкнути всі замки.



          159.9

Г60  

Голдсміт, Маршалл. Перемикайся. Стань тим, ким хочеш бути / М. Голдсміт, М. Рейтер ; пер. з англ. Н. Валевської. — Київ : Наш формат, 2017. — 240 с.

Пропонуємо вашій увазі книгу Маршалла Ґолдсміта і Марка Рейтера «Перемикайся. Стань тим, ким хочеш бути» українською мовою від видавництва «Наш Формат»! Про книгу: Давно склали план особистого вдосконалення, але не знаєте, як до нього підійти? Не вистачає мотивації або щось завжди зводить вас зі шляху? Маршалл Ґолдсміт і Марк Рейтер впевнені, що для успіху варто усвідомити причини невдачі та «перемкнутися» на потрібний лад! Завдяки книзі «Перемикайся. Стань тим, ким хочеш бути» ви дізнаєтеся: чому так важко досягти серйозних змін

159.9

Ш26

Шарма, Робін. Святий, серфінгіст і директор : дивовижна розповідь про те, як можна жити за покликом серця / Р. Шарма ; пер. з англ. Н. Лавської. — Київ : КМ БУКС, 2018. — 232 с.  

"Святий, Серфінгіст і Директор" — ще одна чудова книга Робіна Шарми, яка буде корисною всім, хто прагне до більш досконалого й осмисленого життя. Написана у формі захоплюючої і зворушливої історії, ця книга — вдале поєднання глибокої мудрості та практичних уроків, які допоможуть перетворити страхи на свободу, а помилки — на мудрість, вивільнити свої справжні обдарування й осягнути своє призначення.

Джек Валентайн, здавалося мав усе. Хороша квартира, круті друзі, шикарна машина, принаймні до того моменту, коли у неї в'їхала вантажівка, після чого Джек потрапив до лікарні. Джек шукає причини тих подій, що сталися з ним, його непокоїть відчуття власної недосконалості, і він вирушає на пошуки мудрості, щоб стати щасливішим, покращити здоров'я і змінити власне життя на краще. Завдяки знайомству із трьома дивовижними вчителями він дізнається про могутню філософію, здатну змінювати реальність і долю людини.

159.9

Ш48

Шер, Барбара. Мрії здійснюються! : як перетворити життя на казку / Б. Шер ; пер. з англ. С. Новікової. — Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. — 288 с.

Хто сказав, що мріяти - шкідливо? Навпаки! Шкідливо не втілювати мрії в життя. Давно хотіли змінити набридлу роботу? Чи розкрити в собі нові таланти? Досить чекати на ідеальний момент - час перетворювати життя на казку вже зараз. І для цього потрібно тільки ваше безмежне бажання! Мудрі уроки з цієї книжки відкриють рецепт особистого щастя. А ще зможуть пояснити, як використовувати вроджені здібності, долати бар'єри на шляху до мрії, займатися улюбленою справою протягом усього життя, чому не кожна робота вам підходить, як захоплення дитинства впливають на щасливу дорослість тощо.

821(73)

Ш83

Шпільман, Лорі Нельсон. Список мрій : роман / Л. Н. Шпільман ; пер. з англ. Т. Ткалюк. — Київ : КМ-Букс, 2018. — 376 с.

Книга "Список мрій" – романтична та зворушлива історія про нерозривний зв'язок між матір'ю і дочкою. Після смерті матері Брет Болінджер має успадкувати косметичну фірму, будинок і чималу суму грошей. Цього їй вистачить на безтурботне життя з бойфрендом Ендрю. Все б воно так і було, коли б не список мрій, що його вона склала ще в підлітковому віці. У Різдво обов´язково загадайте бажання. І навіть якщо найближчим часом воно не здійсниться, за рік ви неодмінно відчуєте, що стали ближче до своєї мрії. Хоча би тому, що усвідомили, що для вас важливо.

У Різдво обов´язково загадайте бажання. І навіть якщо найближчим часом воно не здійсниться, за рік ви неодмінно відчуєте, що стали ближче до своєї мрії. Хоча би тому, що усвідомили, що для вас важливо.

Немає коментарів:

Дописати коментар