Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

вівторок, 20 грудня 2022 р.

Мистецтво війни.

         Мистецтво війни – одна з найважливіших державних справ. Опанувати його – питання життя чи смерті, шлях до порятунку чи загибелі. Тому не можна нехтувати воєнною наукою. Поки наші вороги росіяни намагаються переважати кількістю, українське військо навчилося воювати вмінням. Знання, які наші воїни отримали від партнерів з НАТО під час навчань дуже корисні. Пропонуємо вам добірку книжок «Мистецтво війни», які розкажуть про сучасну зброю і давні секрети легендарних полководців.

355/359

Г29  

Гейгі, Джесіка. Мистецтво війни в ілюстраціях / Д. Гейгі ; пер. з англ. М. Козиренко. — Харків : Ранок : Фабула, 2019. — 252 с.

Класичний трактат легендарного полководця Сунь-цзи в діаграмах і графіках — не лише навчальний посібник для воєначальників, а й порадник для всіх, кому в житті й роботі потрібні лідерські навички. Кожен абзац у книжці — окремий наочний урок, можна читати з будь-якого місця. Ви докорінно зміните підхід до розв’язування конфліктів — як глобальних, так і побутових — і щоразу досягатимете успіху. Це план дій на всі випадки життя!

355/359

Б89  

Брук, Генрі. Сили спеціального призначення / Г. Брук ; пер. з англ. Н. Лавської ; військовий фахівець Я. Мейн, Музей морської піхоти. — Київ : КМ-Букс, 2019. — 80 с. : іл.

Ця книжка познайомить вас з кращими із кращих, елітними вояками, що пройшли найскладніший вишкіл на землі та готові безстрашно виконати місію в будь-яких умовах проти будь-якого ворога. Ви дізнаєтеся, ким були перші командос, як звичайні солдати стають військовим спецназом, як бійці спілкуються без слів, у чому відмінність між висотними парашутами, що розкриваються на малій і на великій висоті. Цікава розповідь про підрозділи сил спеціального призначення доповнена світлинами й рисунками.

355/359

Б86  

Боун, Емелі. Гелікоптери / Е. Боун ; пер. з англ. Н. Лавської ; фахівець з гелікоптерів М. Макарті. — Київ : КМ-Букс, 2020. — 80 с. : іл.

Гелікоптер - літальний апарат, але у якого немає крив як у літака. Що же змушує його літати? А ви знали чому саме гелікоптер використовують аварійно-рятувальні служби? Задумувалися колись чому вони настільки важливі на полі бою? В книзі "Гелікоптери" ви знайдете відповіді на ці та багато інших запитань. У книжці багато захопливої інформації, факти, цікаві фотографії та рисунки. Діти зможуть детально вивчити різновиди гелікоптерів, з чого вони складаються та як зроблені.

355/359

Б89  

Брук, Генрі. Бойові літаки / Г. Брук ; пер. з англ. Н. Лавської ; фахівець із винищувачів Л. Вудард, музей ВПС Великої Британії, Лондон. — Київ : КМ-Букс, 2020. — 80 с. : іл.

Книга містить факти про застосування бойових літаків — починаючи з винищувачів часів Першої світової війни й закінчуючи сучасними винищувачами, які вилітають на секретні місії.

355/359

Б89  

Брук, Генрі. Танки / Г. Брук ; пер. з англ. Н. Лавської ; експерт з танків, куратор музею танків у Бовінгтоні Д. Уіллі. — Київ : КМ-Букс, 2020. — 80 с.  : іл.

Як воно — керувати танком? Що робить екіпаж танка, і як танки долають перетяту місцевість? Ця цікава, сповнена фактів книжка проілюстрована фотографіями та рисунками, а також має розкладні сторінки, які містять додаткову інформацію про танки.

355/359

Б89  

Брук, Генрі. Дрони / Г. Брук ; пер. з англ. Н. Лавська ; експерт з дронів М. Ковач, Лабораторія повітряної робототехніки Королівського коледжу Лондона. — Київ : КМ-Букс, 2020. — 80 с. : іл.

Що таке дрони? Як вони літають? Чи може дрон-планетохід розкрити таємниці далеких планет? Як пожежний дрон рятує життя? У цій книжці багато захопливої інформації, цікаві фотографії та рисунки.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар