Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

неділю, 18 грудня 2022 р.

Національний тиждень читання. День сьомий.

         Триває другий Національний тиждень читання, який проводить Український інститут книги. Сьомий день присвячуємо найновішій літературі з практичної психології.

159.9

П25 

Пепен, Шарль. Філософія впевненості в собі / Ш. Пепен ; пер. з фр. В. Барської. — Харків : Віват, 2019. — 192 с. — (Саморозвиток).

Щоразу, коли долають сумніви і страх, що нічого не вийде, — читайте цю книжку. Замість перебувати в стані напруження й невизначеності, надихайтеся мудрим досвідом людей, які боролися з невпевненістю в собі протягом життя. Спираючись на ґрунтовні праці античних та сучасних філософів, психоаналітиків і психологів, а також на досвід великих спортсменів і митців, Шарль Пепен розкриває таємницю віри в себе. Змінюйте стиль життя і вчіться впевненості в собі, простежуючи шляхи Мадонни, Патріка Едлінджера, Жорж Санд, Джона Леннона, Серени Вільямс та інших легендарних людей. Скористайтеся можливістю раз і назавжди повірити у свої здібності й запам’ятайте головне: упевненими не народжуються — ними стають.

159.9

С82 

Стоун, Дуглас. Складні розмови : як обговорювати те, що хвилює найбільше / Д. Стоун, Б. Петтон, Ш. Гін ; пер. з англ. О. Ліпської. — Харків : Віват, 2020. — 272 с. — (Саморозвиток).

«Гарвардський метод», якому присвячена ця книжка, навчає навичкам легкого спілкування, які допоможуть покращити подружнє життя, налагодити взаємини між батьками та дітьми-підлітками, зцілити душевні образи, які розділяють нас і навіть роблять ворогами. Тож дізнайтеся, як розмовляти з колишнім чоловіком; як повідомити клієнту, що робота над його проектом триватиме довше та коштуватиме вдвічі дорожче тощо. Окрім досліджень, які стосуються проведення переговорів, ця книжка містить ідеї з інших галузей: теорії поведінки, соціальної психології та теорії спілкування.

159.9

Г59  

Гоїнс, Джефф. Справжні митці не голодують : найсучасніші стратегії досягнення успіху / Д. Гоїнс ; пер. з англ. Є. Ніколаєвої. — Харків : Віват, 2019. — 240 с. — (Саморозвиток).

       У світі, де робота значною мірою спрощена та автоматизована, креативність має коштувати більше, аніж праця з шаблонами. Митці у різних сферах часто-густо не розуміють власної унікальності, не знають собі ціни, і це шкодить їхній кар’єрі та творчості. Ґоїнс розвінчує міф про те, що творчість — ілюзорний таємничий вимір, у якому може існувати лише невеличка купка обраних. Натомість він нагадує, що бути митцем може будь-яка досить мотивована людина, чиї зусилля спрямовані на пошук натхнення, співпрацю, дисципліну та маркетинг. Книга містить практичні дієві поради митцям щодо застосування креативності для досягнення творчого та фінансового успіху.

159.9

А28 

Адамс, Скотт. Як помилитися майже у всьому і виграти : запрограмуйте себе на успіх і почніть діяти вже сьогодні / С. Адамс ; пер. з англ. А. Марченко. — Харків : Віват, 2019. — 352 с. — (Саморозвиток).

        Особистий досвід Скотта Адамса, який попри всі невдачі досяг успіху, допоможе вам окреслити те, на що варто звернути увагу. Визначте свій механізм досягнення успіху. прислухавшись до порад автора, який навчить вас прораховувати успіх і приваблювати удачу; ставитися до всього з гумором, адже це неодмінна складова професійного успіху; перетворювати невдалі стратегії на успішні. Не марнуйте час - запрограмуйте себе самостійно і почніть діяти вже сьогодні!

159.9

А65 

Анджеліс, Барбара де. Секрети чоловіків, які має знати кожна жінка / Б. Анджеліс ; пер. з англ. Б. Вацка. — Харків : Віват, 2019. — 272 с. — (Саморозвиток).

Незалежно від того як Ви оцінюєте свої знання щодо протилежної статі, шановні жінки, все одно книга психолога Барбари де Анджеліс здивує Вас не один раз. Адже авторка має більше 25 років досвіду у царині міжособистісних взаємин та самодопомоги у моральній трансформації. Ви дізнаєтеся про шість найбільших помилок у стосунках із чоловіками; про те як припинити віддавати більше, ніж отримуєте; про те, що чоловіки найбільше не люблять у сексі; про дієві секретні методи спілкування із чоловіками; про те, як допомогти вашому коханому розкритися та одночасно стати сильною жінкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар