Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

суботу, 5 лютого 2022 р.

Про що вона мовчить.

 Creative Women Publishing — перше в Україні жіноче видавництво, засноване жінками для жінок: тих, що пишуть і тих, що читають. Це парасольковий бренд соціального підприємства Creative Women Space, місія якого — створювати сприятливе середовище для розвитку жінок у творчості та бізнесі.

“Про що вона мовчить” – книжка, написана жінками для жінок. У цій збірці 48 історій – голоси жінок, які наважилися розповісти свою особисту історію, аби інші також перестали мовчати. Реперка alyona alyona, контент-маркетологиня Олена Алчанова, журналістка Емма Антонюк, фотографка Оксана Боровець, онкоактивістка Дарина Брикайло, редакторка глянців Наталія Васюра, письменниця та видавчиня Христя Венгринюк, менеджерка культури Ірина Вікирчак, акторка Ірма Вітовська, підкорювачка Евересту Ірина Галай, мотиваційна спікерка Юлія Гудошник, письменниця та правозахисниця Лариса Денисенко, письменниця Світлана Дідух-Романенко, коучка Ольга Зеленюк, письменниця та блогерка Олександра Камінська, музикантка та мандрівниця Ярина Квітка, секс-блогерка Ірина Клекіт, письменниця та блогерка Євгенія Кузнєцова, орнітологиня Ганна Кузьо, активістка Ніна Купенда, тревел-блогерка Ірина Лісова, лікарка Наталія Лелюх, письменниця та перекладачка Богдана Матіяш, активістка та письменниця Настя Мельниченко, підприємиця та сексологиня Даша Непочатова, літературознавиця Ірина Ніколайчук, засновниця Музею жіночої та гендерної історії Тетяна Ісаєва, популяризаторка науки Дарка Озерна, психотерапевтка та культурологиня Оксана Олійник, письменниця Олександра Орлова, медіаменеджерка та викладачка Світлана Осіпчук, підприємиця та арт-директорка Орнелла Остапенко, медіаекспертка Оксана Павленко, літературна редакторка та лекторка Катерина Перконос, плюс-сайз модель та психологиня Анна Римаренко, письменниця та тренерка з творчості Слава Світова, креативна директорка та колумністка Аріна Сидоркіна, журналістка та гендерна експертка Ірина Славінська, блогерка Устя Стефанчук, перекладачка та блогерка Анна Топіліна, радіоведуча та радіопродюсерка Тетяна Трощинська, менеджерка культури Юлія Федів, активістка та правозахисниця Леся Харченко, письменниця Ольга Циганкова, волонтерка АТО Оксана Чорна, письменниця та блогерка Оксана Шаварська, письменниця Гаська Шиян, колекціонерка народного одягу Уляна Явна розповідають історії про тілесність і сексуальність, біль і зцілення, досвід материнства та проживання важкої хвороби, втрату, токсичні стосунки, відстоювання особистих кордонів і сходження на Еверест — метафоричний та реальний.

Головна мета цієї книжки — аби по той бік сторінок почули. Аби жінки, які з дня на день носять у собі свої мовчазні історії, розуміли, що вони не одні. Аби ті, хто хоче здатися, не здавалися Це книжка-розрада, книжка-виклик, книжка-посестра.

            159.9

            П78  

            Про що вона мовчить : книжка, написана жінками для жінок : збірка / упоряд. І. Ніколайчук, С. Світова. — Київ : Greative Women Publishing, 2021. — 248 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар