Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

середа, 29 квітня 2020 р.

Нові книжки у відділі читального залу


Пропонуємо увазі користувачів нові книжки, що надійшли у відділ читального залу. Зі сторінок цих видань сучасні успішні підприємці розкривають деякі комерційні секрети, ми дізнаємося про найкращі стратегії роботи з клієнтом та як провести перемовини з найбільшою вигодою для себе.

005
Б41
Бейтс, Боб. Маленька книжка великих коучингових моделей : 76 способів допомогти менеджерам максимально ефективно використовувати людський ресурс / Б. Бейтс ; пер. з англ. В. Омеляненка. — Харків : Фабула, 2019. — 272 с.
Люди — цінний ресурс, а успіху досягає той, хто найкраще із цим ресурсом може працювати. Ця книжка для всіх, хто працює з людьми і прагне максимально використовувати їхній потенціал. Основна фішка цього видання — структура і стислість викладу.
Автор зібрав в одному місці всі топові теорії, які допоможуть коучу зорієнтуватися у великій кількості можливих підходів та принципів і вибрати найкраще для клієнта. Книжка поділена на тематичні розділи, а кожна теорія викладається максимально коротко й водночас містко. Це посібник для зайнятих менеджерів, які цінують свій час і потребують точної інформації без зайвої води. Боб Бейтс чудово впорався із цим завданням! 

005
Б82
Борг, Джеймс. Мистецтво говорити : таємниці ефективного спілкування / Дж. Борг ; пер. з англ. Н. Лазаревич. — Харків : Фабула, 2019. — 304 с.
Бізнес-тренер Джеймс Борґ, відомий своїми відкриттями в галузях спілкування, особистісного розвитку, мови тіла та «контролю мислення», пропонує прості і дієві поради для кожної людини. Його методика допоможе змінити спосіб мислення і поведінку в особистому житті й на роботі, зробить життя цікавішим, насиченішим і позбавить зайвого стресу, а наші навички спілкування сягнуть геть нового рівня.


005
К35
Кемп, Джим. Спершу скажи «НІ». Інструменти професійного переговорника / Д. Кемп ; пер. з англ. О. Кальнової. — Київ : Наш формат, 2019. — 256 с.
Якщо ви повернулися із чергових переговорів з відчуттям, що уклали взаємовигідну угоду, — задумайтеся. Вам пообіцяли максимально можливе, ви трохи поступилися, але очікуєте на перемогу в довгостроковій перспективі? Шкода, утім, ви спокусилися на невигідний компроміс. Тренер з переговорів Джим Кемп кидає виклик популярній стратегії win-win і стверджує, що за такої угоди переможці стають переможеними.
У цій книжці автор для вcix, xтo xoчe нaвчитиcя aбo пoглибити нaвички вeдeння пepeгoвopiв у дiлoвиx cтocункax тa пoзa ними, формулює 33 правила ведення перемовин, учить, як покроково спланувати дії на папері, та пояснює, чому варто спершу сказати неочікуване «ні» партнерам.

005
К35
Кеннеді, Ден. Безжальний менеджмент та ефективність людських ресурсів : путівник багатства / Д. Кеннеді ; пер. з англ. Т. Мухамедшиної. — Харків : Фабула, 2019. — 304 с.
Ця книжка стала відомою на американському континенті завдяки пропонованій надзвичайно ефективній та оригінальній стратегії провадження і ведення бізнесу. Невимушено і просто автор надзичайно цікаво розповідає читачам про природу стосунків у бізнесі між працедавцями і робітниками, висловлює свої рекомендації, як стати заможним і як утриматися на досягнутій висоті. Для досягнення вершин у бізнесі застосовується безліч технологій і саме на багатьох із них загострює свою увагу автор книжки.
Секрети влаштування робочого місця, встановлення найкращих стандартів у своєму бізнесі і найголовніше — можливість постійного отримання і зростання прибутку, роль комфортного робочого місця, про бонуси як обов’язковий атрибут, про ефективність управління процесами продажів, про контроль і довіру, про секрети та рекомендації спілкування, а також деякі нестандартні прийоми для отримання наживи (прибутку) — про це та багато інших засобів менеджменту, що застосовуються у бізнесі, розповідається у пропонованій книжці.

005
К37
Кетмелл, Ед. Корпорація творців : як подолати приховані загрози, що вбивають справжнє натхнення / Е. Кетмелл, Е. Воллес ; пер. з англ. Н. Чушак. — Київ : КМ БУКС, 2018. — 336 с. : іл.
Уже більше двадцяти років Pixar домінує в галузі анімації. Співзасновник та нинішній президент студії Ед Кетмелл ділиться «внутрішньою кухнею» та секретами створення всесвітньовідомих мультфільмів, які вибороли понад двісті нагород — тридцять із яких «Оскари», — а на додачу розповідає історію стосунків із найвідомішим візіонером сучасності, Стівом Джобсом.
Кетмелл ґрунтовно досліджує складові свого приголомшливого успіху: філософські ідеї та практичні питання менеджменту команди творців, а також унікальну комунікаційну структуру компанії, яка дозволяє висловлюватися і бути почутим кожному учаснику.

005
К79
Крейг, Нік. Лідерство починається з призначення / Н. Крейг ; пер. з англ. В. Галкіна. — Харків : Фабула, 2019. — 240 с.
Відомий бізнес-тренер Нік Крейґ розкриває питання важливості вищого призначення кожної людини в житті та в лідерстві. Ми зможемо вповні розкрити свій потенціал у всіх сферах життя, ефективно повести за собою людей і досягти гармонії, якщо дослухаємося до його порад.
Реальні історії, детальні пояснення, приклади з життя автора — це все в новій книжці Ніка Крейґа!



005
Р49
Ріел, Дженніфер. Техніка ухвалення рішень : як лідери роблять вибір / Д. Ріел, Р. Мартін ; пер. з англ. Н. Кошманенко. — Київ : Наш формат, 2019. — 248 с.
Поведінкова наука доводить: ми приймаємо передбачувані рішення і часто собі на шкоду. Ми вкотре сіли за серіал, а не пішли у спортзал? На роботі знову ухвалили не надто успішне компромісне рішення, а продавець-маніпулятор продав нам дорожчий товар?
Один з найвизначніших мислителів у сфері менеджменту Роджер Мартін висунув теорію інтегративного мислення — її суть полягає у вирішенні проблеми за допомогою протилежних ідей як основи для нового рішення. Разом із Дженніфер Ріел вони досліджували вплив ухвалених рішень на подальшу долю компаній. У книжці автори з гумором описують та аналізують історії, коли лідери відомих компаній опинилися перед вибором, наводять цікаві дослідження й діляться досвідом прийняття рішень, що принесуть нам успіх.

Немає коментарів:

Дописати коментар