Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

середу, 22 квітня 2020 р.

Пункт Доступу Громадян (ПДГ) до офіційної інформації

У відділі читального залу Тернопільської обласної універсальної бібліотеки діє Пункт Доступу Громадян (ПДГ) до офіційної інформації.
Мережа пунктів доступу громадян (ПДГ) започаткована Українською бібліотечною асоціацією (УБА) у червні 2009 року в рамках гранту Програми сприяння Парламенту України за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).
ПДГ у бібліотеці – це офіційний центр з облаштованим комп’ютерним місцем з підключенням до Інтернету, де користувачі мають можливість самостійно або за допомогою бібліотекаря отримати доступ до інформації органів влади будь-якого рівня та дізнатись, яким чином можна долучитися та впливати на законодавчий процес.




 В зв'язку з КАРАНТИНОМ Пункт доступу громадян до офіційної інформації працює в ТЕЛЕФОННОМУ РЕЖИМІ Звертатись за телефоном: 0676879445
Консультант ПДГ:
— допоможе у пошуку офіційної інформації з питань пенсійного, цивільного, сімейного, житлового, спадкового, трудового законодавства та ін.;
— допоможе у пошуку інформації з питань соціального захисту та соціального забезпечення;
— допоможе подати показники квартирних лічильників;
- допоможе знайти потрібну вам інформацію на офіційних сайтах.
Звертатись за телефоном: 0676879445


 Оксана Содомора, головний бібліотекар відділу читального залу

Немає коментарів:

Дописати коментар