Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

четвер, 25 травня 2023 р.

Королева рок-н-ролу.

 

Співачка Тіна Тернер, яку називають «королевою рок-н-ролу», померла 24 травня у віці 83 років після тривалої хвороби у своєму будинку в Кюснахті поблизу Цюріха, що у Швейцарії. Світ втратив легенду музики та приклад для наслідування

Тіна Тернер народилась у США та була однією з найулюбленіших рок-співачок, відомою своєю сценічною харизмою та низкою хітів, зокрема The Best, Proud Mary, Private Dancer і What's Love Got to Do With It.

Нагадаємо, що у 2018 році гурт Queen і співачка Тіна Тернер стали лауреатами почесних премій «Ґреммі» (Grammy Lifetime Achievement Award) за особливі заслуги. Дізнаймося більше про життя співачки-легенди.

78

Т35  

Тернер, Тіна. Історія мого кохання / Т. Тернер ; за участі Дебори Девіс, Домініка Вічмен. — Київ : BookChef, 2020. — 288 с. : фот.

Королева рок-н-ролу, американська співачка, акторка Тіна Тернер розповідає історію свого особистого життя – від найпохмуріших до найщасливіших днів. Ця книга присвячена її стосункам із другим чоловіком Ервіном Бахом. Співачка вийшла за Ервіна заміж у віці 73 роки, хоча стосунки розвивалися ще із 1986 року. Життя Тіни Тернер сповнене не лише приголомшливого успіху, а й невимовного болю. Вона пережила невдалий шлюб, про який написана її перша автобіографія, інсульт, смерть першого сина, рак кишківника, який спричинив хворобу нирок. Коханий Ервін Бах врятував їй життя – став донором нирки… Історія про жінку, яка не зламалася і долала усі перешкоди на своєму шляху. 

Немає коментарів:

Дописати коментар