Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

неділю, 21 травня 2023 р.

Батьківський клуб «Щасливі разом».

 

21 травня в читальному залі Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася зустріч з психологинею, тренеркою ментального здоров'я, авторкою курсів для дорослих і дітей про емоційний інтелект і фінансову грамотність, ведучою тренінгів і психотерапевтом групової терапії, кризовим психологом БФ «Голоси дітей» Іриною Фенц. Вона розповіла про емоційний інтелект, як відчувати та відстоювати особисті межі. Як  розпізнавати, коли межі порушують і як запобігати недотриманню особистих, емоційних, просторових кордонів.

Для дітей учасниць зустрічі в цей час відбувся майстер-клас із плетіння браслетів «Весь світ у долонях дитини», який провела майстриня народної творчості Галина Жук.

 

 

 Захід пройшов за сприяння ГО «КримSOS» у рамках проєкту «Посилення спільнот ВПО в західних та центральних областях України» за фінансування UNHCR Ukrain– Агенство ООН у справах біженців в Україні у співпраці з ГО Спілка жінок Тернопільщини.

Немає коментарів:

Дописати коментар