Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

середу, 10 травня 2023 р.

Знайди свою формулу стресостійкості.

 

7 травня в читальному залі Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася психоедукаційна зустріч «Знайди свою формулу стресостійкості». Психоедукація – це пояснення і донесення до людей необхідної інформації про психічне здоров'я, психологічні негаразди та їх наслідки для особистості. Психологиня, тренерка ментального здоров'я, авторка курсів для дорослих і дітей про ментальний інтелект і фінансову грамотність, ведуча тренінгів і психотерапевт групової терапії, кризовий психолог в ГО БФ «Голоси дітей» Ірина Фенц розповіла про природу стресу, про те, що протистояти стресу треба вчитися і як саме це робити. Поговорили і про ті речі, які можуть нам допомогти у складних життєвих ситуаціях і їх класифікацію. Ірина Фенц навчила учасників правильно дихати у напружених життєвих ситуаціях за допомогою вправ. А також розповіла чому важливо мріяти.

Керівник батьківського клубу «Щасливі разом» Валентина Павлишин порекомендувала літературу, яка розповідає про стрес і опановування навичок керувати власним життям.

Цього разу мами прийшли на зустріч разом з дітьми і вони також виконували завдання психолога. Малювали. Адже малюнок може чимало розповісти про емоції, які переживає дитина, про її світ.

За чаюванням розповідали про себе, свої цінності, ділилися враженнями. Разом вирішили, що під час наступних зустрічей поговоримо про те, що таке границі і як їх правильно відстоювати, а також навчимося фінансової грамотності. 

Немає коментарів:

Дописати коментар