Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

вівторок, 15 березня 2022 р.

Історія України написана мовою спорту

 Зимова Паралімпіада – 2022 стала для України рекордною за кількістю медалей. Усього українці здобули 29 нагород : 11 золотих, 10 срібних і 8 бронзових. Це неабиякий внесок в імідж нашої країни у світі. Напевне, кожен з нас був у ситуації, коли перебуваючи чи то в Україні, чи то в будь-якому закутку планети, інколи навіть не розмовляючи однією спільною мовою, у спілкуванні зі співрозмовником, ми мимоволі об’єднувалися однією пристрастю – спортом, саме це і ставало мовою наших діалогів, історій про своє життя, про країни, з яких ми родом і про наші особисті пристрасті і вподобання, та й згодом – сподівання про майбутнє. Пропонуємо книжки, які ілюструють спортивні досягнення наших спортсменів і держави.

796

К95 

Кучерявий, Олександр. UAsports. Історія України написана мовою спорту = UAспорт / О. Кучерявий, А. Лемиш. — Київ : Мазур А. В., 2021. — 208 с. : іл. — Видання присвячене 30-й річниці Незалежності України.

Пропонована книга «UAsports. Історія України написана мовою спорту = UAспорт» - приваблива та зрозуміла вітрина для сучасної України. Про її історію та культуру автори розповіли через універсальну та цікаву призму спорту! Ця книга – зібрання історій видатних спортсменів-українців та їх приголомшливих досягнень на світових та спортивних аренах.

796

С49 

Случевський, Семен. Шева / С. Случевський. — Київ : Мазур А. В., 2021. — 160 с. : іл. — Видання присвячене 30-й річниці Незалежності України.

            Не кожен готовий повірити, що футболіст може стати національним героєм. Грунтовний аналітик, сучасний французький політолог, радник президента Франції Паскаль Боніфас стверджує: « Сьогодні футбол не менш ефективний «маркер» держави, ніж політична, економічна або військова могутність.» І це вагомий аргумент.

Це видання - ілюстрована біографія Андрія Шевченка. Історія життя Шеви з дитинства до головного тренера «Дженоа». Передмова Олега Блохіна. Видання до ювілею Андрія Шевченка.

Немає коментарів:

Дописати коментар