Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

четвер, 1 квітня 2021 р.

«Батьківські помилки, що дорого коштують».

   28 березня 2021 року у рамках батьківського клубу «Щасливі разом» в читальному залі ТОУНБ відбувся захід «Батьківські помилки, що дорого коштують».

Психолог, кандидат психологічних наук, консультант Галина Гончаровська розповіла про особливості дітей різного віку і типові помилки, яких припускаються батьки.

Зустріч почали зі знайомства і виконання завдання. Батьки мали обрати метафоричні карти, які найбільше асоціюються в них з їхніми дітьми, а також намалювати власну долоню і долоні своїх дітей, на кожному з пальців написати основні якості дитини. Потім розповісти про кожну свою дитину. Учасники клубу розповідали як про позитивні якості і досягнення, так і про складнощі у вихованні. Серед них – небажання вчитися, вимагання дитиною матеріальних заохочень за виконане завдання, надмірна активність, непосидючість, невміння концентрувати увагу або ж довести справу до кінця, надмірна цікавість до косметики і дорослого догляду за зовнішністю в підлітковому віці попри заборони, виняткова вибагливість в їжі при відсутності лікарських обмежень пов'язаних із захворюваннями.

В кожному конкретному випадку Галина Гончаровська дала поради як діяти і яких спеціалістів залучити, щоб вирішити проблему.

Підготувала Валентина Павлишин, бібліотекар відділу читального залу


Немає коментарів:

Дописати коментар