Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

пʼятницю, 12 лютого 2021 р.

Як знайти і зберегти справжню любов

Знайти свою другу половинку не так вже просто. Ще складніше вибудувати стосунки так, щоб сімейний човен не перетворився на «Титанік » і не пішов на дно, розбившись об побут. Все в наших руках: ми можемо вбити любов, а можемо і врятувати. Озброїмося порадами відомих успішних людей та знаних психологів з книжок нашої добірки і скористаємося тими, які вподобаємо.

159.9

Ч-44

Чепмен, Гері. Збудуй міцну сім'ю : покрокова інструкція / Г. Чепмен, Ш. Ворен ; пер. з англ.: А. Лозевич, А. Оксентюк. — Київ : BookChef, 2020. — 256 с.

Ґері Чепмен — консультант із питань сімейних стосунків, доктор філософії, автор бестселерів «5 мов кохання», що вийшов загальним накладом близько 5 млн. примірників, «5 мов вдячності у професійних стосунках» та інших книжок, які змінили життя багатьох людей.

Якщо дім зруйновано, ми можемо відбудувати й оновити його, знову зробивши затишним і теплим. Те саме можна вчинити і з сімейними стосунками. Кожен із 12 розділів видання містить просту ідею, пояснює її за допомогою метафори благоустрою будинку та показує, як ці знання застосовувати у сімейному житті. Це можливо: збудувати життя, до якого ми прагнемо, з людьми, яких ми любимо! Не чекаймо, доки хтось відновить нашу родину! Зробімо це самі!

159.9

С18

Санд, Ілсе. Подолати страх близькості / І. Санд ; пер. з англ. Т. Микитюк. — Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2020. — 128 с.

Щодня у коханні, побутовому спілкуванні, офісних контактах ми несвідомо застосовуємо «стратегії самозахисту» — механізми, які начебто рятують нас від ударів. А насправді стають на заваді хороших, близьких стосунків. Ми замикаємося, віддаляємося, ховаємося від повноцінного життя. Автор навчить нас розпізнавати та долати негативні стратегії захисту, деструктивний досвід минулого та страх відкривати внутрішнє «я». Як захистити себе ззовні і зсередини. Як припинити ідеалізувати оточення. Як усвідомити власні емоції. Як відкрити внутрішнє «я».

159.9

П70

Прах, В'ячеслав. Жінки створені, щоб їх... / В. Прах ; пер. І. Демчук. — Київ : BookChef, 2020. — 224 с.

Що потрібно для створення гармонійних стосунків між чоловіком і жінкою? Насамперед, взаєморозуміння. Досягти його допоможе книжка про жінок, написана чоловіком. Кожен читач або читачка обов’язково знайде в цій книжці те, що допоможе глибше пізнати людину поруч, зрозуміти її й досягти того рівня взаєморозуміння, якого ми всі прагнемо. Автор щедро ділиться з нами своїм життєвим досвідом. Він підіймає важливі й часом незручні запитання. Ким є жінка для чоловіка — матір’ю, коханкою, музою, другом? Чи обов’язково жінці народжувати дітей? Чому дружини покидають чоловіків? Чому чоловіки зраджують своїх дружин? І як усе-таки збудувати міцні й гармонійні стосунки, що ґрунтуються на любові й довірі.

159.9

Н14

Набокова, Ніка. Сповідь колишньої коханки. Від неправильного кохання — до справжнього / Н. Набокова ; пер. А. Долгая. — Київ : BookChef, 2020. — 240 с.

Коли життя підносить нам «сюрприз» у вигляді болючих, нестерпних, заплутаних ситуацій, ми впадаємо в ступор. І тоді у нас з'являється вибір: скаржитися і страждати або обернути все, що відбувається на свою користь. Історія, якою автор ділиться з читачами, — про другий варіант.

Ця книжка — проста, доступна, зрозуміла розповідь про те, як знайти в собі сили, як почати «піднімати голову», як направити свої страждання в правильне русло, як зайнятися своїм моральним станом, знайти себе, зібрати по шматочкам і зробити на цьому ім'я.

159.9

Ф15

Фадаль, Тамзен. Знову вільна : як знайти, виправити й повернути любов до себе після розриву стосунків чи розлучення / Т. Фадаль ; пер. з англ. М. Пухлій. — Харків : Ранок : Фабула, 2020. — 320 с.

Як реагувати на запитання, чому завершилися наші стосунки? Що робити, якщо не буде з ким піти на вечірку або ніяк не скидатимуться зайві кілограми, коли вже настав час для нових побачень? Як не втратити віру в себе та людей після розлучення? На ці та інші запитання нам допоможе знайти відповіді це видання. Книжка є путівником від завершення шлюбу до нового життя, а також нових стосунків, якщо ви все-таки вирішите, що їх хочете. Колишня керівниця бізнесом із пошуку партнерів відверто ділиться історією свого розлучення, прийняття себе в новому статусі і перетворення на нову жінку.

159.9

П27

Перцева, Ольга. неНумерологія : аналіз особистості / О. Перцева ; пер. І. Демчук. — Київ : BookChef, 2020. — 320 с. — (Без магії).

«неНумерологія» навчить нас бачити людей і розуміти їх: ми зможемо дізнатися про людину 99% інформації за 2 хвилини! Бажаємо навчитися читати людей, мов розгорнуту книжку? Матриця незмінна від народження, проте лише від нас залежить, як скористатися потенціалом. Науковий підхід у нумерології дає змогу виявити свої та чужі слабкі місця, вдатися до певних технік і усунути чинники, що стоять на заваді щастю! Сьогодні людині бракує часу на другу спробу. Ми потребуємо влучного пострілу, маємо поцілити в десятку, щоб не вирішувати дрібних побутових питань, а працювати з проектами на стратегічному рівні. І завдання цієй книжки — допомогти у визначенні нашої матриці, у виявленні здібностей, щоб ми змогли зробити правильний вибір для досягнення високого результату! У виданні є окремі розділи присвячені взаємостосункам чоловіка і жінки.

159.9

З-34

Зарицька, Валентина. Психологія конфлікту : навч. посіб. / В. В. Зарицька ; М-во освіти і науки України, Клас. приват. ун-т. — Запоріжжя : Гельветика, 2019. — 380 с.

Як добре було б, якби люди не сварилися, навчилися розуміти один одного та бути толерантними до індивідуальних особливостей.

Але хіба можна уявити собі великий соціум без жодної конфліктної ситуації? Як-то кажуть, це — зі світу фантастики. Тож єдиний прийнятний для нас всіх варіант — навчитися хоча б зменшити кількість конфліктів у нашому житті, а при необхідності — розв’язувати їх, згладжуючи всі гострі кути.

Тому книжка стане незамінним порадником у житті. Видання має 5 розділів, які всебічно і повною мірою розкривають поняття «конфлікт»: «Дослідження конфлікту», «Основні складові конфлікту», «Якісні характеристики конфлікту», «Психологічні основи переговорного процесу в управлінні конфліктами».

1 коментар:

  1. Як я повернула свого розлученого чоловіка за допомогою привороту доктора АЛАБА... Мене звати Ізабелла Ітан. Коли я читав свідчення в Інтернеті про те, як доктор АЛАБА, найяскравіший і найсильніший заклинатель, допомагає повернути чоловіка, що розлучається, Кохану. Мені було цікаво, як це може бути правдою, адже багато хто підводив мене в минулому без жодного результату. Я просто відпустив пост і перемістився по форуму. Знову звернувшись до мого повідомлення, якась особа опублікувала й сказав, що перевірений кидає заклинання. Після того, як вона прочитала пошту, це був той самий чоловік, доктор. АЛАБА, про яку вона говорила. Тож у мене немає іншого вибору, як дійсно перевірити, як він працює. Я була повністю спустошена, коли мій коханий чоловік покинув мене. Наче весь мій світ зникав у горі й болі. Я знаю, що це звучить дивно, але з усіх заклинарів, з якими я спілкувався, він єдиний, хто залишив у мене враження, що я такий правдивий і надійний. Більше ніж його слова, він повернув мого чоловіка і здійснив усі мої бажання. Зараз він лояльний, приділяє мені увагу, щонеділі дарує мені квіти, ми часто ходимо в кіно і ресторан. мій чоловік прийшов до мене, вибачився за скоєну несправедливість і пообіцяв, що більше ніколи цього не робитиме. Відтоді все нормалізувалося. Ми з сім’єю знову живемо щасливо разом. Я буду вічно вдячний, що перетворив своє життя з пекла в рай! Я вважаю, що той, хто потребує допомоги, повинен звернутися до нього за допомогою. Нехай Бог і надалі використовує вас, щоб врятувати розрив. У кого є проблеми в шлюбі, проблеми з розлученням, втрачений коханий або якісь проблеми у стосунках, ви можете зв’язатися з ним (dralaba3000@gmail.com). Або WhatsApp/Viber йому за номером +1(425) 477-2744

    ВідповістиВидалити