Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

пʼятницю, 22 березня 2024 р.

«NICHLAVA» Андрія Підлужного

 

Фонд Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки поповнився збіркою Андрія Підлужного «NICHLAVA», яку книгозбірня отримала у подарунок за сприянням PR менеджера Олени Гарбузинської. Книга приурочена до 50-літнього ювілею автора та вийшла обмеженим тиражем.

«NICHLAVA» - інтелігентний український шарм, висока поезія та щирі почуття від автора слів та музики відомих пісень Тіни Кароль, Тоні Матвієнко та гурту «Скрябін» - співака, поета та композитора Андрія Підлужного.


«NICHLAVA» - це збірка віршів, що стали суперхітами. Книжка ілюстрована великою кількістю світлин з особистого архіву митця та має QR-коди, за якими можна послухати пісні у виконанні зірок та автора на ютуб каналі Nichlava 

Андрій Підлужний наш земляк, має Зірку на Алеї Зірок у Тернополі, має відзнаки Почесний Громадянин м. Тернопіль та Заслужений артист України, є автором молодіжного Гімну «Вставай, Сонце» та музики до Промо-ролику м. Тернопіль. Саме за першим QR-кодом можна прослухати дану композицію. 

 

Із початком повномасштабного вторгнення росії артист вступив до лав ЗСУ і захищає нашу Україну.

Запрошуємо всіх бажаючих завітати у читальний зал нашої книгозбірні та ознайомитись з виданням Андрія Підлужного ««NICHLAVA». Також за наступними посиланнями можна перейти на офіційні канали та сторінки Андрія Підлужного: ютуб-канал Nichlava

«


Немає коментарів:

Дописати коментар