Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

середу, 25 травня 2022 р.

Почесні імена України — еліта держави.

94(477)

П65 

Почесні імена України - еліта держави. Т. 6 /  редкол.: Ю. С. Шемшученко, Я. С. Калакура, В. І. Гвоздь [та ін.] ; авт.-упоряд. Я. Білейчук. — Київ : Логос Україна, 2021. — 376 с. — До 30-річчя Незалежності України.

          Видавництво Логос Україна розпочало свій шлях у 2006 році. До колективу увійшли професіонали з багаторічним досвідом видавничої справи. Через рік Видавництво Логос Україна реорганізувалося і з новими активами та проектами продовжило успішно виконувати поставлені перед ним цілі і впевнено крокувати до успіху. Сьогодні над видавничими проектами працюють заслужені журналісти України, відомі дизайнери, письменники, та талановиті менеджери, які мають багаторічний досвід у співпраці з клієнтами.

«Почесні імена України — еліта держави» — це літопис видатних особистостей, які своєю надзвичайною працьовитістю, мудрістю, талантом та енергією заслужили повагу співвітчизників. Хто вони — герої України, кавалери державних орденів? Кожна сторінка книги розповідає про долю людини, її професійне становлення. Про видатних сподвижників Української держави, які прагнуть бачити свою країну найкращою, могутньою, економічно розвиненою. Про тих, хто у будь-якому куточку країни на будь-якій посаді докладає значних зусиль для створення робочих місць, розвитку промисловості, управлінню фінансами, вихованню та освіті молоді. Особистості, про яких розповідається на сторінках книги, — приклад вірного служіння Батьківщині та українському суспільству. Приклад того, як завдяки невтомній праці, бажанню, цілеспрямованості можна досягнути неосяжних висот суспільного визнання, здійснити вклад у розвиток української держави, бути корисним людям.

Літопис «Почесні імена України — еліта держави» був виданий до 30-річчя Незалежності. У вступному слові до видання Перший Президент України Леонід Кравчук зазначив: «Наша незалежність – запорука вільного розвитку держав і народів Європи. Ми, українці, знаходимося на перших рубежах боротьби за свободу і демократію в усій Європі, проти автократії.

У цей непростий для багатьох українців час потрібно об′єднатися й осмислити, чого ми досягли, оцінити зроблене та засвоїти уроки з невдач. Україна починається з кожного з нас: від кожного громадянина України залежить, яким буде наше майбутнє. Від військових, лікарів, учителів, підприємців, науковців, правозахисників, митців, спортсменів, усіх, хто своєю щоденною працею робить нашу державу сильнішою і величнішою. Тому пам′ятаймо, що незалежність – це ми, і кожен із нас відповідальний за Україну.»

Немає коментарів:

Дописати коментар