Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

пʼятницю, 28 лютого 2020 р.

Нові книжки у відділі читального залу


Пропонуємо увазі користувачів нові книжки, що надійшли у відділ читального залу, з яких можна дізнатися про комерційні секрети сучасних успішних підприємців, як зробити підприємство максимально прибутковим та як збільшити можливості успіху вашого бізнесу.

           658
Б48

Бер, Джей. Привітайте своїх хейтерів : як позитивно ставитися до скарг і утримувати своїх клієнтів / Дж. Бер ; пер. з англ. М. Хандоги. — Харків : Фабула, 2019. — 240 с.
Відомий експерт Джей Бер подає видатні приклади привітання хейтерів і пояснює, як позитивне ставлення до них перетворюється на ваші гроші. Ви дізнаєтеся про типи хейтерів та загальні особливості їхніх скарг, правила поводження і тактику впливу на хейтерів. А опанувавши науку привітання хейтерів, ви зможете навіть найзапальніших з них приборкати і перетворити на своїх друзів і найвідданіших клієнтів.

 

 658
Ж68
Жигілій, Євген. Майстер дзвінка. Як пояснювати, переконувати і продавати телефоном / Є. Жигілій ; пер. с рос. А. Стояновської. — Дніпро : Моноліт, 2019. — 376 с.
Уміння спілкуватися телефоном чи не найголовніша наша зброя і знаряддя праці. Автор книжки — відомий бізнес-тренер і мотиваційний спікер Євген Жигілій — стверджує, що опанувати цю навичку до снаги кожному: потрібно чітко вибудовувати розмову за скриптами й алгоритмами, готуватися й тренуватися заздалегідь, відчувати впевненість, внутрішню радість і вірити в успіх. Усі секрети вдалого телефонного спілкування чекають на вас у цій книжці. Певні, що навіть досвідчений спеціаліст знайде тут корисні прийоми для свого арсеналу! Із цією книжкою ви: дізнаєтеся, що телефонні перемовини мають низку переваг, і користуватиметесь ними; навчитеся досягати мети дзвінка за кілька хвилин; опануєте універсальні скрипти й алгоритми; засвоїте корисні прийоми, що стануть у пригоді під час розмов із клієнтами; відточуватимете навички під час практичних тренувань, поданих у кожному розділі; станете справжнім майстром телефонного спілкування!

658
К79

Кремадес, Алехандро. Мистецтво фандрейзингу : як приваблювати інвесторів, укладати угоди, та інші речі, які необхідно знати підприємцю / А. Кремадес ; пер. з англ. А. Вакули. — Харків : Фабула, 2019. — 208 с.
Як отримати капітал для розвитку власного стартапу? Як розібратися в усіх нюансах залучення інвестицій? Де знайти свого ангела? На чию допомогу можна розраховувати? Відповіді на ці та інші подібні запитання містяться в книжці Алехандро Кремадеса, одного з провідних спеціалістів із фандрейзингу. Це — добре систематизована, практично покрокова інструкція щодо дій на кожному етапі залучення капіталу, котра містить багато дуже корисних практичних порад.

658
С24
Світвуд, Адель. Маркетингова аналітика. Як підкріпити інтуїцію даними / А. Світвуд ; пер. з англ. О. Асташова. — Київ : Наш формат, 2019. — 152 с.
Великі дані кардинально змінили сферу маркетингу. Вони дали змогу аналізувати й точно прогнозувати поведінку клієнтів і завдяки цьому змінювати клієнтський досвід. Але й покупці та користувачі стали вибагливішими, адже мільйони товарів і послуг та все, що вони прагнуть дізнатися про бренд, тепер не треба довго шукати. Усе це вплинуло на те, як компанії взаємодіють із зовнішнім світом і вибудовують відносини із клієнтами.
У цій книжці експерт з маркетингу Адель Світвуд показує, як ефективно організувати роботу маркетингового відділу в цифрову епоху, які знання та вміння в цій сфері виходять на перший план і які люди точно знадобляться вашій компанії.

659
Ф51
Філановський, Олексій. Гра в бренди. Як збільшити шанси вашого бізнесу на успіх / О. Філановський. — Київ : Наш формат, 2019. — 176 с.
З одного боку, побудова успішного бренду — це мистецтво, а з іншого — чітко визначені кроки, які слід зробити компанії. Тому маркетолог має не лише креативно мислити, а й розуміти етапи створення та існування бренду. Як запустити бренд з нуля? Як перетворити звичайну торгову марку на ікону? Чи кожній компанії потрібен бренд?
У цій книжці маркетолог Олексій Філановський на прикладах відомих українських та світових компаній пояснює, що таке бренд, як оцінити стан та перспективи власного бренду та спланувати його успішний розвиток.

658
Ш26
Шарп, Байрон. Як зростають бренди. Чого не знають маркетологи / Б. Шарп ; пер. з англ. Н. Валевської. — Київ : Наш формат, 2019. — 240 с.
Маркетологи звикли діяти інтуїтивно та часто не можуть пояснити, чому одні рекламні кампанії — успішні, а інші — провальні. Однак багато шаблонів споживацької поведінки можна передбачити, стверджує експерт із маркетингу Байрон Шарп. Саме ці прогнози допоможуть побудувати грамотну, контрольовану й результативну маркетингову стратегію, яка приведе до збільшення продажів і зростання бізнесу.
У цій книжці автор наводить універсальні закони маркетингу, які однаково ефективно працюють у різних країнах і для різних типів компаній: від маленьких фірм до національних брендів, від крафтових товарів чи унікальних послуг до масового продукту.

658
Ю49
Юн, Едді. Суперспоживачі. Швидкий шлях до зростання бренду / Е. Юн ; пер. з англ. Н. Агаджанян. — Київ : Наш формат, 2019. — 160 с.
Серед споживачів кожного товару й користувачів кожної послуги є особлива категорія. Це ті любителі кросівок, у яких їх — десятки пар. Фанати спорту, що носять футболки з логотипом улюбленої команди. Ті, на кого не впливає ціна і хто купує товар заради емоцій та смислів, які транслює ваш бренд. Їх може бути небагато, але ці 10 відсотків — найпотужніша категорія ваших клієнтів (своєрідні суперспоживачі), яка дасть вам більшу частину прибутку. Як налагодити зв’язок із цією суперлояльною аудиторією? Чому навіть маленькому бізнесові варто насамперед будувати стосунки саме з нею? Як перетворити звичайного покупця на суперлояльного?
У цій книжці бізнес-консультант Едді Юн докладно пояснює, як упровадити стратегію, орієнтовану на побудову тривалих стосунків з клієнтами, і збільшити прибутки компанії.

Немає коментарів:

Дописати коментар