Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

неділя, 28 липня 2024 р.

День працівників торгівлі

 5 червня 1995 року президентом України було засноване свято на державному рівні. Відзначати його почали з 1996 року. До цього моменту працівники торгівлі відзначали своє свято разом з іншими фахівцями. Торжество так і називалося "День працівників торгівлі, побутового обслуговування населення та житлово-комунального господарства."

Завжди і у всі часи його величність Торгівля мала найважливіше значення в економічному житті переважної більшості регіонів. Життя будь-якої повноцінної держави не можливо уявити без хороших і розвинених торгових відносин. Професія "продавець" одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій у світі.

Українська торгівля має високий рівень адаптації до надзвичайних умов. Навіть до повномасштабної війни. В останню неділю липня не шкодуємо теплих слів для всіх, хто стоїть за прилавками і за касами, хто шукає, знаходить і розвозить товар.

Шановні працівники торгівлі! Щиро вітаю вас із вашим святом! Ваша праця — невід’ємна частина нашого життя. Бажаю вам здоров’я, процвітання і щасливих днів. Нехай ваша робота завжди буде гідно оцінена і приносить радість!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар