Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

понеділок, 30 вересня 2024 р.

Всеукраїнський день бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек – свято для тих, хто знає, що справжня магія ховається між сторінками книг!

📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖📖 

Бібліотеки – це вже не просто місце для читання. Сьогодні вони стають справжніми культурними хабами, де можна не лише знайти нові знання, а й провести час на цікавих заходах, майстер-класах чи зустрічах з відомими авторами.

 Цьогорічне святкування стало справжнім чудом, попри всі примхи погоди! В атмосфері радості та натхнення Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека приймала гостей на свято, яке підкреслило важливість бібліотек у культурному та освітньому житті України.

Для гостей також була підготовлена унікальна фотозона з таємничою картотекою, де кожен відвідувач міг виграти приз-сюрприз, рекомендації від бібліотекарів, яку книжку варто почитати: українська література, зарубіжна література та література з психології. Ця весела активність викликала безліч позитивних емоцій та стала однією з родзинок заходу.

 






У цифрову епоху ми все більше звертаємося до екрану за інформацією, але книги продовжують надихати та відкривати нові горизонти. А бібліотеки – це місця, де можна зупинитись, відпочити від щоденних турбот і поринути у світ думок і фантазій.

Зазирніть до найближчої бібліотеки – можливо, саме там ви знайдете свою наступну улюблену книгу або новий погляд на старі ідеї.

Немає коментарів:

Дописати коментар