Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

неділя, 13 серпня 2023 р.

Батькам школярів.

Серпень – традиційно час підготовки до нового навчального року. Книжки з добірки «Батькам школярів» підкажуть відповіді на питання: як успішно пережити шкільні роки і зберегти здоров’я, врегулювати розмаїті конфліктні ситуації в школі,  перевірити інтелектуальні здібності вашої дитини.

74

К 67 

Корнєєва, О. М. Ваша дитина йде до школи : поради батькам майбутніх першокласників / О. М. Корнєєва. — Тернопіль : Богдан, 2013. — 208 с. — (Зрозумій свою дитину).

У пропонованому посібнику подано відповіді на питання, що часто виникають у батьків, коли їхня дитина стає школярем, описано різноманітні конфліктні ситуації та способи їх врегулювання. Крім того, у книзі вміщено різні тести, користуючись якими ви зможете перевірити інтелектуальні здібності та вміння молодших школярів.

37

І-23  

Іванюк, Інна. Незнання не звільняє... : метод. посіб. / І. Іванюк, Л. Бицюра. — Тернопіль : Терно-граф, 2019. — 176 с. : іл.

В підручнику зібрана правова нормативна база для вчителів, учнів і батьків. Автори — кандидат педагогічних наук, юрист, директорка школи-ліцею №2 Інна Іванюк і заступник міського голови Тернополя, голова Тернопільського осередку Союзу юристів України Леонід Бицюра.

159.9

Б60  

Бикова, Анна. Школярі "лінивої мами" / А. Бикова ; пер. Т. Клюкіна. — Київ : BookChef, 2018. — 288 с. : іл. — (# Лінива мама).

Все шкільне життя дітям твердять, що найважливіше це підготуватися до іспитів. Начебто все дитинство складається з іспитів. Книга педагога, психолога та автора серії книг-бестселерів «Ледача мама» Анни Бикової про те, як успішно пережити шкільні роки. Без неврозів, без насильства, без комплексу батьківської неповноцінності та без необхідності пити валер'янку. 

Немає коментарів:

Дописати коментар