Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

суботу, 30 квітня 2022 р.

Мій дім – Україна.

 Інтелектуальний розвиток дитини, її особисте зростання, усебічний розвиток здібностей – це та мета, яка по-справжньому об¢єднує зусилля вчителів і батьків. Реалізації такого завдання сприяють ігри, які розвивають пізнавальний інтерес, допитливість, науковий талант, емоційний інтелект дитини.

Пропонований посібник є продовженням серії «Українські інтелектуально-розвивальні ігри» і містить розробку правил інтелектуальної гри для учнів та студентів, а також добірку завдань і запитань різноманітної тематики для її проведення.

Інтелектуальну гру «Мій дім - Україна» проводять з 2017 року під час відкритого чемпіонату Тернопільщини «УНІКУМ» з українських інтелектуальних ігор пам¢яті Героя АТО Ореста Квача, Кубка Поділля з інтелектуально-розвивальних ігор «КРОКС», чемпіонату Галичини з українських інтелектуально-розвивальних ігор імені Юрія Беркити.

В інтелектуальній грі «Мій дім - Україна» 1755 запитань і відповідей з історії, географії, мистецтва, спорту, культури, суспільного й політичного життя України – корисне і доступне джерело цікавинок про нашу Батьківщину.

Гра є командною, команда складається з п¢яти учнів, участь у грі беруть сім команд.

Посібник буде корисний для тих, хто прагне мислити не за шаблонами, шукати нестандартні рішення.

94(477)

Б38  

Беднарчук, Степан Несторович. Мій дім - Україна : інтелектуальна гра / С. Беднарчук, І. Голик, В. Якимчук. — Тернопіль : Підручники і посібники, 2021. — 208 с. — (Українські інтелектуально-розважальні ігри).

Немає коментарів:

Дописати коментар