Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

понеділок, 25 квітня 2022 р.

Поворотний момент.

 Малколм Гладуелл - сучасний канадський письменник, один з 100 найвпливовіших людей Канади і США за версією журналу Time Magazine. Читати його книги варто всім поціновувачам захоплюючої публіцистики про сучасне суспільство. Він автор п'яти всесвітньо відомих бестселерів, тематика яких присвячена дослідженням в галузі соціальної психології і соціології. Творчістю Малкольма Гладуелла, якого вважають генієм сучасної журналістики, цікавляться в різних країнах світу - його книги затребувані і перекладені багатьма мовами.

Пропонуємо вашій увазі книгу Малколма Гладуелла «Поворотний момент» українською мовою від видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля»! Про книгу: Наше життя оточене вірусами «соціальних епідемій» — смаків, ідей, звичок. Нам важливо стежити за трендами та йти в ногу з тими, кого ми вважаємо авторитетами. Але чому? Що це — вміло нав'язана маніпуляція або наслідок еволюції? У книзі «Поворотний момент» американський поп-соціолог та журналіст спробує з'ясувати, чому ми так залежні від собі подібних. Завдяки книзі «Поворотний момент. Як дрібні зміни спричиняють великі зрушення» читач дізнається: що таке «поворотний момент» за якими законами працює «соціальна епідемія» про три правила поворотного моменту як визначити поріг залежно суспільства … та багато іншого!

316.6

Г52  

Гладуелл, Малколм. Поворотний момент : як дрібні зміни спричиняють великі зрушення / М. Гладуелл ; пер. з англ. Т. Фролов. — Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2017. — 272 с.

Немає коментарів:

Дописати коментар