Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

четвер, 2 листопада 2023 р.

Відбій кар’єрної тривоги.

 

2 листопада в читальному залі Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки відбувся тренінг з профорієнтації для старшокласників «Відбій кар’єрної тривоги». Його провела голова громадської організації «АТОМ» Ірина Яремчук. Спеціалісти цієї громадської організації проводять психологічну діагностику, консультують щодо вибору професії, навчають молодь проектного менеджменту, організовують практику і стажування.

 

Учні 10 класу Тернопільської ЗОШ№4 оцінили свої знання і вміння, а також почули оцінку товаришів. Дізналися про сайт «Гурт», на якому представлені можливості для здобуття знань, та посилання на портали, які допоможуть визначитися з напрямком здобуття подальшої освіти.

 

 

Старшокласники визначили, що саме може стати для них перешкодою в отриманні обраної професії: брак знань, тиск батьків, брак фінансів. Потім учасники тренінгу поділилися на команди, які запропонували вирішення кожної з перешкод.

За словами учасників тренінгу, вони чимало дізналися про себе, тренінг допоміг їм підняти самооцінку. Наступного разу учні покращать навички, потрібні для працевлаштування.







 

Немає коментарів:

Дописати коментар