Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

суботу, 7 листопада 2020 р.

«Вітаємо працівників культури та аматорів народного мистецтва» (до Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва)

 

Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва, який відзначається 9 листопада, засновано Указом Президента від 2013 року з метою відзначити вагомий вклад творчих особистостей у відродження української національної культури, розвиток народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність.

Відзначення Дня працівника культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості.

Українська культура розкриває нашу сутність та вчить нас бути українцями. Протягом століть саме завдяки культурі наш народ  зберіг свою духовність та самобутність.

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята. Ваша самовіддана творча праця, майстерність і професіоналізм вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різносторонністю та витонченістю.

Це свято — винагорода за вашу повсякденну працю, віддане служіння мистецтву!

Підготувала Галина Шведа, бібліотекар відділу читального залу

Немає коментарів:

Дописати коментар