Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

середу, 9 січня 2019 р.

Нові книжки у відділі читального залу

Вортман, Дмитро. Історичний атлас України і сусідніх земель = Terra Ucrainica : від кімерійців до сьогодення / Д. Вортман, Я. Гордієнко, М. Майоров. — Харків : Клуб Сімейного Дозвілля, 2018. — 223 с.

Атлас містить короткий історичний нарис про минуле України і 8 розділів з 93 унікальними історичними картами й докладними коментарями до них, роз’ясненнями, витягами з історичних джерел та документів. Карти відображають не тривалі періоди, а конкретні історичні моменти, що демонструють зміни в політичному та територіальному устрої. Об’єктивний погляд на найбільш важливі і неоднозначні етапи історії України.

Україна для шукачів пригод = Ukraine for Adventurers : альбом-путівник укр. та англ. мовами / ред.: С. Зінчук ; Л. Грейнджер. — Київ : Дуліби, 2015. — 268 с. : іл.

Фотоальбом-путівник «Україна для шукачів пригод» — це захоплююча подорож невідомою або маловідомою Україною, це коротка історія ста українських містечок, де збереглися унікальні пам’ятки архітектури, культури, історії та природного ландшафту.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар