Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

середу, 30 січня 2019 р.

Нові книжки у відділі читального залу


           У чому секрет привабливості французьких жінок? Джеймі Кет Каллан стверджує, що вся справа у чарівності, чи то пак шармі. Ця риса настільки багатогранна, як і сам дух Франції!
Книжки, що ми вам пропонуємо, допоможуть дещо повчитися у француженок адекватного ставлення до самих себе та самовдосконалення, до одягу та поняття вишуканості, флірту як засобу спілкування та інших моментів, що можуть змінити життя будь-якої жінки і зробити його справді унікальним. При цьому французька чарівність ніяк не пов’язана із тим, скільки у вас грошей чи наскільки ви вродливі. Це шлях перетворення, подолавши який ви почуватиметеся впевненими, красивими, сильними і розумними — настільки, що про ваше життя з упевненістю можна буде вигукнути: «Tres charmant
 
Каллан, Джеймі Кет. О-ла-ла! : секрети французького шарму / Дж. К. Каллан. — Київ : КМ БУКС, 2018. — 224 с.
Здається, француженкам притаманна особлива майстерність у вирішенні будь-яких справ, що стосуються не лише кохання — як всі до того звикли, а й кулінарії, ведення домашніх справ, виховання дітей. А в царині краси і стилю вони взагалі не мають конкурентів. Француженки, звісно, не народжуються гарнішими за інших. Вони просто з раннього віку вчаться сприймати себе красивими, впевненими і сексуальними, і не лише ззовні, а й внутрішньо.
У Франції шарм перевершує молодість — багато привабливих французьких жінок належать до так званих femmes d'un certain age, тобто жінок невизначеного віку. Причому досвід робить їх ще привабливішими. Ще зовсім юній Джеймі Кет Каллан її французька бабуся прищепила почуття стилю та краси, навчила любити ... власне відображення у дзеркалі. А тепер Джеймі сама ділиться досвідом та порадами щодо того, як створити власний стиль і якомога довше не втрачати здоров'я та вроду.
 
Каллан, Джеймі Кет. Француженки не сплять на самоті : маленькі хитрощі, які допоможуть знайти велике коання / Дж. К. Каллан. — Київ : КМ БУКС, 2017. — 232 с.
Чому француженки завжди мають сексуальний вигляд? Чому вони обожнюють флірт? Де французькі жінки знайомляться із чоловіками? Як вони обирають стильне вбрання?У цій дотепній, проникливій і відвертій книзі ви дізнаєтеся, як знайти своє кохання, як зберегти романтичні почуття і радощі шлюбу. Відкрийте у собі француженку незалежно відтого, де ви народилися!

Каллан, Джеймі Кет. Бонжур, щастя! : як отримувати радість від життя / Дж. К. Каллан. — Київ : КМ БУКС, 2017. — 256 с.
Ця книжка дарунок жінкам усього світу. У ній автор прагнула показати прості шляхи збереження власного стилю, натхнення та енергетики, додавши трохи французького колориту.
В цій книжці безліч відомостей про родину, суспільство, роботу, кохання, шлюб, старіння і проблеми зі здоровям, а також про тонкощі щоденного життя, шопінг, про прості радощі життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар