Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

четвер, 3 січня 2013 р.

Книга-переможець у номінації «ОБРІЇ» підномінації «Науково-популярна література»


У номінації «ОБРІЇ», підномінації «Науково-популярна література» перемогу отримала книга Володимира Співаковського "Образовательный взрыв"

Спиваковский, В. Образовательный взрыв / В. Спиваковский. — К. : Гранд-Экспо, 2011. — 435 с. : рис., табл., фот.
Знаний вчений, бізнесмен й письменник Володимир Співаковський, за плечима якого десятки унікальних бізнес-проектів, не чекаючи реформ зверху, підірвав систему освіти знизу, побудувавши глобальний «хмарочос знання» світового значення — Гіпермаркет Знань.
Поєднання фундаментальних знань з уроками нової хвилі (уроки щастя, багатства, харизми, везіння, почуттів і розуму) вже сприйнято у світі як новий формат шкільної освіти, яка, можливо, стане домінуючою в найближчі десятиліття.
Це система освіти на подвійний результат, з включенням новітніх освітніх і нано технологій, де ефективно розвиваються як прості, так і п’ятизіркові школи. Книга «Освітній вибух» написана легкою мовою, сповненою афоризмів і витончених ілюстрацій. Це — реальна допомога вчителям, полегшення учням, економія уряду та натхнення розумним людям.

Немає коментарів:

Дописати коментар