Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Нові книжки у відділі читального залу


Перлини нашої планети : Унікальні витвори природи і людини / уклад. Л. В. Лапшина. — Харків : Віват, 2018. — 237 с. : фот.

Налаштуйтеся на дивовижну мандрівку до найпрекрасніших куточків нашої планети.
Гортаючи сторінки цього щедро ілюстрованого видання, ви ознайомитеся зі справді унікальними витворами природи і людини. Водоспади й озера, льодовики і гори, острови і скелі, національні парки і заповідні зони, палаци і храми, замки і фортеці… Розмаїття дикої природи та краса споруд, створених людиною, викликають захват, вражають уяву, надихають і закликають у путь. Ще б пак, адже, за словами Блаженного Августина, «світ — це книга, і ті, хто не подорожує, читають тільки одну її сторінку».
Книжка допоможе вам більше дізнатися як про популярні туристичні пам’ятки, так і доволі екзотичні місця, тож за певний час ви обов’язково отримаєте власне намисто вражень від дивовижних перлин нашої планети.

Немає коментарів:

Дописати коментар