Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

неділю, 15 квітня 2018 р.

АКЦІЯ «КНИЖКИ У ПОШУКУ ЧИТАЧА» 23 квітня — Всесвітній день книги та авторського права


24 квітня 2018 року, з 11.00 до 15.00, у Тернопільській обласній універсальній науковій бібліотеці відбуватиметься щорічна акція «Книжки у пошуку читача», приурочена до Всесвітнього дня книги та авторського права. Її мета — привернути увагу до книги й читання, залучити до бібліотеки нових користувачів. Цьогоріч гасло акції —  «Книга. Читання. Успіх».
В рамках акції 24 квітня о 12.00 у відділі читального залу відбудеться круглий стіл «Авторське право: законодавство і практика». Гості заходу зустрінуться з юристами громадської організації «Інформаційно-правовий центр «Права людини» та представниками кіберполіції, дізнаються про особливості провадження справ з авторського права, як захистити свої авторські інтереси.
Книжкові новинки з вітчизняної історії, правознавства, економіки, історії, медицини, психології, літературознавства будуть представлені на виставці нових надходжень з фонду відділу читального залу «Прагнеш успіху? Читай!».
Запрошуємо на наші заходи всіх бажаючих.

Немає коментарів:

Дописати коментар