Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

середу, 25 квітня 2018 р.

Всеукраїнський правовий диктант — 2018

«Всеукраїнський правовий диктант» – унікальний проект, призначення якого дослідити рівень правової грамотності громадян України, а також дати можливість кожному, хто бажає, пройти тестування та отримати результати своїх індивідуальних знань в області права.
25-26 квітня 2018 року Експертна юридична служба за підтримки Міністерства юстиції України запрошує прийняти участь у «Всеукраїнському правовому диктанті», який одночасно буде проходити в 24-х областях України.
Проект підтримують такі міста, як Київ, Львів, Одеса, Вінниця, Маріуполь, Рівне, Чернігів, Тернопіль, Житомир та інші.
«Всеукраїнський правовий диктант» – унікальний проект, призначення якого дослідити рівень правової грамотності громадян України, які представляють різні вікові групи, а також показати суспільству, що власна правова безпорадність є вельми небезпечною та має наслідком серйозні фінансові та моральні витрати. Проект дає можливість кожному, хто бажає, пройти тестування та отримати результати своїх індивідуальних знань в області права. За підсумками проекту будуть сформовані пропозиції для державних органів влади, що дадуть можливість суттєво підвищити рівень правової грамотності громадян України.
Кожен громадянин зможе перевірити свій рівень правової грамотності з 5-ти публічних галузей права: сфера фінансів, сфера здоров’я, соціальна сфера, особиста сфера, безпека.
За результатами проекту буде створена загальна карта правового населення України.
Тернопіль цьогоріч за підтримки Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області прийматиме «Правовий диктант» у трьох місцях.
25 квітня о 14.30 в Тернопільському національному педагогічному університеті ім. Володимира Гнатюка, за адресою вул. Кривоноса 2, центральний корпус, аудиторія 178.
26 квітня о 14.30 в Тернопільському національному економічному університеті, за адресою вул. Львівська 2, центральний корпус, аудиторія 2307,
та о 16.30 в Тернопільському національному технічному університеті ім. Івана Пулюя, за адресою вул. Руська 56, корпус 2, читальний зал науково-технічної бібліотеки.

Прийняти участь можуть усі бажаючі тернополяни та гості нашого міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар