Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

неділю, 8 травня 2016 р.

Новинки читального залу


У читальному залі – нові книжкові виставки
Представляємо увазі наших постійних та майбутніх читачів книжкові новинки, які підготували працівники читального залу Тернопільської ОУНБ.
 «Стань же окрасою цілого світу, наша свята Україно!» — так називається виставка, присвячена нашій державі, історії її становлення та розвитку. 
  

9 травня в Україні відзначають День пам′яті та примирення. З цієї нагоди підготовлена експозиція цікавих видань під назвою «Подвиг…Перемога…Памʼять…». Особливо привертають увагу такі книги як: «Україна в другій світовій війні: погляд з ХХІ ст.», видання В. Сергійчука «Український здвиг: Волинь. 1939—1955» та В. Дмитрука «Вони боролися за волю України». Серед них – «Безсмертя. Книга памʼяті України. 1941—1945», а також монографія німецького історика Герда Фріке «Фортеця» мовою оригіналу та в перекладі на українську. 
Запрошуємо до перегляду виставок, будемо раді вас бачити!   
  


Підготувала Ольга Гапочка бібліотекар відділу читального залу 

Немає коментарів:

Дописати коментар