Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

суботу, 23 квітня 2016 р.

Відділ читального залу на акції «Книга у пошуках читача»



Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека провела щорічну акцію «Книги у пошуку читача», що приурочена до Всесвітнього дня книги й авторського права. Мета цієї акції — привернути увагу до книги й читання, залучити до бібліотеки нових користувачів.
Цього року акція проходила під гаслом «Україна є, Україна буде!».
Увазі відвідувачів свята відділом читального залу пропонується книжкова виставка: «Героїв стежина — від батька до сина», на якій зібрані видання, що відображають події, що відбувалися з першого дня українського Майдану. Ми намагаємося якомога чіткіше, реальніше подати, висвітлити ті події, які сколихнули не тільки нашу країну, а й увесь світ.
Найбільшу увагу відвідувачів акції привернули документальні матеріали, що подаються в книжкових виданнях письменників, журналістів, волонтерів, які безпосередньо перебували чи були учасниками тих подій.






Немає коментарів:

Дописати коментар