Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

пʼятницю, 8 червня 2018 р.

Інформаційна полиця «Україна — НАТО: історія, партнерство, перспективи»

Організація Північноатлантичного договору (НАТО) — це військово-політичний союз 26 країн з Північної Америки та Європи, який пропагує досягти мети Північноатлантичного договору, підписаного урядами 12 країн у Вашингтоні 4 квітня 1949 року. Основний принцип діяльності НАТО — це прагнення суверенних держав і їх співробітництво у забезпеченні неподільної безпеки усіх членів.
Інтеграція України до Європи і НАТО є проявом самобутності української нації, її історичної належності до європейського простору. Європейська інтеграція значною мірою визначає перебіг соціально — економічних і політичних процесів на континенті, змінюючи суть цивілізаційного простору в сучасному контексті.
У відділі читального залу пропонуємо увазі користувачів оновлену інформаційну полицю «Україна — НАТО: історія, партнерство, перспективи», де представлено видання, що містять загальну інформацію про історію, завдання, структуру НАТО, напрями діяльності організації, процеси трансформації та розширення Альянсу, а також партнерство й співпрацю з іншими країнами, і зокрема з Україною.

Немає коментарів:

Дописати коментар