Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

четвер, 19 жовтня 2017 р.

Виставка «Спокій наш в міцних ваших руках»

День захисника України — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва та днем народження Української повстанської армії.
Про те, що сьогодні відбувається на сході країни, чим живуть на передовій, захищаючи неньку Україну, десятки тисяч наших синів, братів, чоловіків, коханих — патріотів нашої держави, можна взнати не тільки з новин, але й з книжок. За розповідь про події у зоні АТО, їх осмислення, беруться волонтери, науковці та письменники.
На виставці «Спокій наш в міцних ваших руках» представлено нові книжки, які надійшли до книгозбірні останніми роками та в яких розповідається про АТО. Увазі користувачів запропоновано наукові та науково-популярні книжки українських та зарубіжних істориків та політологів, а також художні книжки Євгена Положія, Сергія Лойка, Бориса Гуменюка, Степана Гериліва, Марії Матіос. Хтось з авторів були на передовій, інші — збирали свідчення очевидців.
На виставці також можна побачити фотоальбоми, де зібрані унікальні кадри подій на Сході України та життя атовців.

Запрошуємо вас, шановні користувачі, відвідати Тернопільську обласну універсальну наукову бібліотеку для перегляду виставки «Спокій наш в міцних ваших руках».
Галина Шведа
Тетяна Зуляк

Немає коментарів:

Дописати коментар