Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

Святкування Всесвітнього дня книги й авторськогоо права




     23 квітня Тернопільська обласна універсальна наукова бібліотека проводила акцію «Книги у пошуках читача», присвячену Всесвітньому дню книги й авторського права.
Метою акції «Книги у пошуках читача» були: популяризація книги, ознайомлення відвідувачів із фондами Тернопільської обласної універсальної бібліотеки, залучення нових читачів у бібліотеку та привернення уваги громадськості до читання.
Читальний зал запропонував увазі тернополян та гостей міста два книжкових перегляди «Будь вільним у правовому полі» та «Час читати».
Під гаслом «Час читати!» ми представили твори з різних галузей знань, в яких читач може знайти відповіді на питання, що хвилюють кожного. Історична література збагатить знання про духовні і культурні цінності нашого народу, про відомі і невідомі сторінки його історії, про роль та місце в творенні історії видатних людей. Література з психології, релігієзнавства та філософії дозволить краще пізнати себе й оточуючий світ.
Допомогти населенню вільно орієнтуватися в складному вирі правових питань, підвищити рівень правової освіти, створити належні умови для набуття громадянами правових знань, а також забезпечити їх конституційне право знати свої права та обов’язки була спрямована книжкова виставка «Будь вільним у правовому полі».
Відвідувачі нашого свята мали змогу відкрити для себе світ літератури, поспілкуватися з людьми, які своєю плідною працею роблять усе можливе для того, щоб сучасна книга знайшла свого читача.

Немає коментарів:

Дописати коментар