Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

суботу, 30 березня 2013 р.


З Днем Сміху!!!




     У міжнародному календарі здавна, ще з XVIXVII століття прописався один специфічний і популярний у всьому світі святковий день, який відзначається 1-го квітня — День сміху або ж День жартів і розіграшів. Не будемо заглиблюватися в історичні корені цього особливого дня, але скажемо: хороший жарт — справжній і потужний інструмент радості.
     Відомо, що радість не завжди викликає посмішку, хоча є й не згодні з таким твердженням. Справедливіше можна було б вказати на те, що радість не завжди викликає сміх, а частіше все-таки саме це й переслідує. Який жарт хороший? Який поганий? Чому? Навіщо все це взагалі треба?
Сакраментальні питання, на які дає відомі всім сакраментальні відповіді. Хороший жарт — це така штука, яка змушує нас з вами сміятися над самими собою. Він здатний викликати абсолютно щирі й справжні почуття та емоції, про які, на жаль, ми можемо підзабути в повсякденній суєті, але завдяки яким ми отримуємо унікальну розрядку і потім справжнє відчуття спокою й умиротворення. Це прямий позитив.
     Пам'ятайте, що серед нас є люди, у яких цілком може проявитися несподіваний талант пожартувати в саме «яблучко», і без попередньої підготовки, а найголовніше — до місця і до часу — не виключайте себе з їх числа.
       Так, що будьте насторожі, запасіться почуттям гумору, набором свіженьких жартів і забавних віршиків, на розіграші не ображайтеся, а відповідайте ними ж. Загалом веселіться!
     Зі святом Вас і всіх благ!

Немає коментарів:

Дописати коментар