Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

четвер, 28 березня 2013 р.


ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ РОМАНА РОСІЦЬКОГО «МІСІЯ»

20 березня 2013 року у відділі читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася презентація збірки фантастичних оповідань Романа Росіцького «Місія», яка побачила світ у видавництві «Навчальна книга — Богдан».
Роман Росіцький — майстер пера і пензля. У його творчому доробку — вірші, повісті, науково-фантастичні оповідання, гуморески, фейлетони, картини. Його роботи багаторазово друкувалися в періодиці (журнал «Наука і суспільство», газети «Веселі вісті», «Експрес», «Интересная газета»). Митець ілюстрував книги українських літераторів діаспори. Також він є автором низки фахової навчально-методичної літератури. 
Книга «Місія» — збірка фантастичних оповідань та повістей, які незважаючи на жанрову специфіку, безпосередньо стосуються гострих соціальних проблем сучасного суспільства. Автор в оригінальній формі пропагує вічні моральні цінності — любов, правду, милосердя, засуджуючи лицемірство, зраду, користолюбство. Твори сповнені ідеєю гуманізму та роздумами над майбутнім усього живого на планеті Земля. Вони є певною засторогою для людства, закликом очистити душі від зла у всіх його проявах.
Особливої уваги заслуговує стилістика творів — багата та водночас легка для сприйняття літературна мова не залишить байдужим нікого.

Надія Крицак, завідувачка сектору міжбібліотечного абонементу

Немає коментарів:

Дописати коментар