Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

середа, 6 грудня 2023 р.

«Слава Україні! Героям слава!»

 

День Збройних Сил Україні особливий для кожного громадянина, чию свободу і право на життя захищають воїни ЗСУ. Сьогодні це свято не лише професійних військових, а всієї країни — кожного добровольця, кожної родини, де син, брат, батько, чоловік зі зброєю в руках відстоює Україну.

Дата відзначення цього свята пов’язана з днем прийняття 6 грудня 1991 р. Закону України «Про Збройні Сили України», а саме свято почали відзначати з 1993 р., відповідно до постанови Верховної Ради України від 19  жовтня №3528-X.

Це свято — одне з найважливіших в Україні, адже значення ЗСУ як наших захисників і визволителів зростає з кожним днем цієї жахливої кровопролитної війни. Воюють віддані патріоти, для яких свобода, гідність, незалежність і недоторканність кордонів нашої держави — найважливіше за все. Доблесні воїни, не шкодуючи власного здоров’я і життя, виконують найскладніші бойові завдання, відбиваючи ворога з нашої землі.

В цей святковий день  ми вітаємо наших захисників, висловлюємо їм нашу вдячність і повагу.

Вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя, захищаючи незалежність Української держави від воєнної агресії росії.

Цього дня ми низько схиляємо голови, вшановуючи подвиг усіх героїв з великими серцями. Їхнє життя – це зразок мужності, патріотизму, самопожертви під час виконання військового обов’язку.

Низький уклін героям!

Дякуємо ЗСУ за Україну і за наше майбутнє!

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар