Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

середу, 9 березня 2016 р.

Книжкова виставка "На вічнім шляху до Шевченка"

Тарас Шевченко видатний український поет, прозаїк, драматург, художник, політичний і громадський діяч. Він був людиною універсальних обдарувань та інтересів. Все його життя і творчість були присвячені українському народу. Поет мріяв про ті часи, коли його країна буде незалежною суверенною державою, коли в Україні шануватимуться мова, культура та історія народу, а люди будуть щасливими.
Ім’я Тараса Шевченка відоме в усьому світі: у багатьох країнах йому встановлені пам’ятники, його твори перекладені майже на всі мови світу, його ім’ям в Україні названі навчальні заклади, театри, площі, вулиці, міста. Бульвар, на якому розташована наша бібліотека також носить імя великого Кобзаря.
До 202-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка у відділі читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки організовано тематичну виставку книг «На вічнім шляху до Шевченка!», на якій представлено видання, що висвітлюють особливості творчості Великого Кобзаря, розповідають про особистість Тараса Шевченка, його громадську та політичну діяльність.


                                 
публікацію підготувала Тетяна Зуляк,    
провідний бібліотекар відділу читального залу

Немає коментарів:

Дописати коментар