Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

четвер, 12 липня 2012 р.

Книга-переможець у підномінації "Літературознавство"

У номінації «Хрестоматія», підномінації «Літературознавство» перемогу отримала книга Юрія Барабаша «Просторінь Шевченкового слова».
 
Барабаш, Ю. Просторінь Шевченкового слова : текст — контекст, семантика — структура : [монографія] / Ю. Барабаш. — К. : Темпора, 2011. — 506 с.
Монографія Юрія Барабаша «Просторінь Шевченкового слова» містить комплексний аналіз поетової спадщини, який ґрунтується на засадах структурно-семантичного та компаративного методів. Підставовими у шевченкознавчому дискурсі книги є такі визначення, як текст і контекст, діахронія й синхронія, знак та образ, бінарна опозиція та ін.
Праця розрахована на фахівців-філологів, викладачів і студентів навчальних закладів гуманітарного профілю, а також на читачів — шанувальників Шевченкової поезії.

Немає коментарів:

Дописати коментар