Шановні користувачі!

Шановні користувачі!

Цей блог створено відділом читального залу Тернопільської обласної універсальної наукової бібліотеки. Сподіваємося, що для відвідувачів мережі цей блог буде цікавим джерелом нової інформації про події та життя нашої бібліотеки, новинки в світі книг.

Людмила Рюміна, завідувачка відділу читального залу Тернопільської ОУНБ

пʼятницю, 22 червня 2012 р.

Всеукраїнський рейтинг «Книжка року ’2011»


Хотілось би розпочати наше спілкування з розповіді про Всеукраїнський рейтинг книг «Книжка року ’2011».
Експертна рада визначила кращі видання року в 7-ми номінаціях: «Хрестоматія», «Красне письменство», «Минувшина», «Софія», «Дитяче свято», «Обрії», «Візитівка».
Гран-прі  рейтингу «Книжка року» отримав двотомник «Катерина Білокур : Мистецька заповідь» (видавництво «Родовід»), який розповідає про життя знаменитої художниці та приурочений до її 110-річчя від дня народження.
Це колективна праця українських та американських дослідників. Авторами двотомника є Оксана Забужко, Ірина Славінська, Уляна Биченкова, Людмила Білоус, Олександр Соловйов, Олеся Теліженко, Артем Волокітін та інші (Україна), д-р Дженіфер Кан, д-р Андріан Кочман, Наталка Гусар (США).
Кращою книжковою серією року визнали «Світові бестселери українською» від «Клубу сімейного дозвілля». Видавничий імідж року — видавництво «Темпора».
Далі буде...

Немає коментарів:

Дописати коментар